free website builder

Subscribe Newsletter

WP Website Maken | Hanrathsingel 14 | 1252 AE Laren | T. 035-6231419 | M. 06-21700357 | info@wpwm.nl  

Nederlands Engels 

Blog of QS4ALL


Interesting articles about website optimization (SEO), handy tools, web design, social media, latest trends en new opportunities of the CMS you can find here.

If you want more information to come up higher in the search engines? Read our blog articles.

 

Bepaal de juiste keywords - zoekwoorden voor jouw website - zoekwoorden hulpprogamma

Bepaal de juiste keywords - zoekwoorden voor jouw website - zoekwoorden hulpprogamma

Hoe zoek je de juiste zoekwoorden (keywords) voor je website

Hoe vindt Google de zoekwoorden van uw website. Google indexeert uw website content en haalt hieruit uw belangrijkste zoekwoorden (meest gebruikte zoekwoorden) en laat uw website hoog scoren op deze zoekwoorden. Hoe weet u nu wat de belangrijkste Google zoekwoorden zijn en welke populaire zoekwoorden zijn.  Hiervoor is het raadzaam een zoekwoorden analyse - zoekwoorden onderzoek te doen alvorens u uw website pagina's gaat schrijven.

Hiervoor is een handig hulpprogramma - Google zoekwoorden hulpprogramma ontwikkeld die u kunnen helpen bij uw Google zoekwoorden analyse.

Het zoekwoorden hulpprogramma van Google is te vinden op: Google. Tik eenvoudig in in Google: Google Keyword Tool External en u wordt doorgelinked naar het hulpprogramma.

Of u klikt op onderstaande link om direct naar het Google hulpprogramma te gaan:

https://adwords.google.com/o/Targeting/Explorer?__u=1000000000&__c=1000000000&ideaRequestType=KEYWORD_IDEAS#search.none

Stel u heeft een hotel in Eindhoven, in het eerste blok vult u dan zoekwoorden in als hotel eindhoven, eindhoven hotel etc. Na het geven van de zoekopdracht laat Google keyword tool external u dan de resultaten zien, hoe vaak er gemiddeld maandelijks op een zoekwoord wordt gezocht. De meest gezocht woorden dient u dan op te nemen in de tekst in uw website, in de title, de description en de keywords.

 

Hulp nodig - Vraag qualitysites4all.com om een gratis keyword onderzoek - al uw zoekwoorden gerangschikt op het aantal malen per maand dat er op het zoekwoord wordt gezocht. Gratis aangeboden - stuur een mail naar laren@qualitysites4all.com en ontvang binnen 48 uur uw zoekwoorden analyse.

 


0 comments

You must be logged in to post a comment.
Powered by : QualitySites4All