free website builder

Subscribe Newsletter

WP Website Maken | Hanrathsingel 14 | 1252 AE Laren | T. 035-6231419 | M. 06-21700357 | info@wpwm.nl  

Nederlands Engels 

Blog of QS4ALL


Interesting articles about website optimization (SEO), handy tools, web design, social media, latest trends en new opportunities of the CMS you can find here.

If you want more information to come up higher in the search engines? Read our blog articles.

 

Vindbaarheid uw website vergroten

Vindbaarheid uw website vergroten

Wat heeft u nodig in een CMS zodat uw website snel gevonden wordt door Google?

1. Content Content Content

Zorg dat u relevante content met kwaliteit biedt waarin de belangrijkste keywords zijn opgenomen. Het draait bij Google om relevantie en kwaliteit maar ook uw bezoekers zullen meer pagina's bekijken naarmate de kwaliteit van de content relevant en waardevol is.

2. Usability van uw site

Het is noodzakelijk dat u uw website voorziet van een goede website structuur met een duidelijke menu en submenu structuur zodat Google uw site volledig kan lezen en doorgronden. In het CMS van Qualitysites4all.com is het eenvoudig de structuur te maken of indien nodig aan te passen. Het is aan te raden niet teveel hoofdmenu items te nemen (tussen de 6 en 8 maximaal).

Ook is het van belang de pagina's aan elkaar te linken (deeplinking). Vanuit uw home page een link naar bijv. uw contact pagina, vandaar een link naar uw reserveringsformulier etc. Een andere manier waarop Google uw structuur kan herkennen is het aanmelden van de site map via Google Webmaster Tool. Qualitysites4all.com verzorgt dit bij oplevering van uw site voor u.

3. Zoekmachine vriendelijke URL's

Vaak tref je in websites nog urls aan als: http://www.mijnsite.com/index.php?1. Dit zijn geen zoekmachine vriendelijke URL's. In het Content Management Systeem van Qualitysites4all.com bepalen de menu items de url waarmee iedere URL een logische URL wordt bijv:

http://www.mijnsite.com/contact

Tips voor URL's
Goed leesbaar
Bij meerdere woorden voorzien van een koppelteken

4. Titles van uw website

Belangrijk voor Google zijn de titles van uw pagina. Een title moet de belangrijkste keywords bevatten en is in het CMS per pagina in te geven

5. Links en directories

Kwalitatieve inbound links en aanmelding op directories als DMOZ verhoogt de vindbaarheid van uw site

6. Heldere Descriptions

Voorzie iedere pagina op uw website van een heldere description. Dit zijn de twee regels die u bij een zoekopdracht onder de title ziet staan. Geeft u deze niet in, dan neemt Google willekeurige informatie van uw pagina.

Kortom het CMS van Qualitysites4all.com biedt u alle mogelijkheden uw site te optimaliseren voor Google en de vindbaarheid te vergroten.


0 comments

You must be logged in to post a comment.
Powered by : QualitySites4All